Zaštita osobnih podataka:
1. Prilikom narudžbe bit će potrebni važeći identifikacijski podaci kupca (ime, prezime, adresa, telefon, email). Ovi podaci su nužni za izdavanje poreznog dokumenta i komunikaciju prilikom isporuke robe. Prodavatelj ne snosi odgovornost za probleme nastale zbog davanja netočnih ili nepotpunih podataka, posebice kada nije naveden telefonski kontakt. Prodavatelj izjavljuje da se podaci o kupcima pohranjuju u skladu s važećim zakonima Češke Republike, posebno sa Zakonom o zaštiti osobnih podataka br. 101/2000 Coll. kako je izmijenjen kasnijim izmjenama i dopunama i propisima. Sklapanjem ugovora kupac pristaje na obradu i prikupljanje njegovih osobnih podataka u bazi podataka prodavatelja nakon uspješnog izvršenja ugovora i do trenutka njegovog pismenog izražavanja neslaganja s ovom obradom. Kupac ima pravo na pristup svojim osobnim podacima, pravo na njihov ispravak, uključujući i druga zakonska prava na te podatke. Osobni podaci mogu se ukloniti iz baze temeljem pisanog zahtjeva naručitelja (kupca). Osobni podaci kupaca u potpunosti su zaštićeni od zlouporabe. Prodavatelj ne prenosi osobne podatke kupaca (kupaca) bilo kojoj drugoj osobi. Izuzetak su vanjski prijevoznici, kojima se osobni podaci kupaca (kupaca) prenose u minimalnoj mjeri potrebnoj za isporuku robe. Kupac (kupac) može pisanim putem zatražiti brisanje podataka iz baze prodavatelja.

2. Osim prethodnog stavka, prodavatelj ispunjava svoju obvezu davanja informacija kupcu u skladu s člankom 13. Uredbe 2016/679 Europskog parlamenta i Vijeća o zaštiti fizičkih osoba u vezi s obradom osobnih podataka i o slobodnom kretanju takvih podataka te o stavljanju izvan snage Direktive 95/46/EZ (opća uredba o zaštiti osobnih podataka) (u daljnjem tekstu „Uredba GDPR“) koja se odnosi na obradu osobnih podataka kupca podatke u svrhu ispunjenja kupoprodajnog ugovora, u svrhu pregovora o kupoprodajnom ugovoru i u svrhu ispunjenja javnih obveza prodavatelja putem posebnog dokumenta dostupnog ovdje.

Slanje reklamnih poruka i spremanje kolačića:
1. Prodavatelj utvrđuje zadovoljstvo kupca kupnjom putem e-mail upitnika u sklopu programa Provjereno od kupaca u koji je uključena njegova e-trgovina. Ove upitnike prodavatelj šalje kupcu svaki put kada kupac od njega kupuje, ako u smislu § 7. stavak 3. Zakona br. 480/2004 Coll. o nekim uslugama informacijskog društva neće odbiti njihovo slanje. Obradu osobnih podataka u svrhu slanja upitnika u sklopu programa Provjereno od strane kupaca prodavatelj provodi na temelju svog legitimnog interesa koji se sastoji u utvrđivanju zadovoljstva kupaca (kupaca) kupnjom od prodavač. Za slanje upitnika, ocjenu povratnih informacija kupaca i analizu tržišne pozicije prodavatelja, prodavatelj koristi procesor koji je operater portala Heureka.cz; može mu u te svrhe proslijediti podatke o kupljenoj robi i e-mail adresu kupaca. Osobni podaci kupaca ne prosljeđuju se trećim stranama za vlastite potrebe prilikom slanja upitnika e-poštom. Kupac može u bilo kojem trenutku odbiti slanje e-mail upitnika u sklopu programa Provjereno od kupaca putem poveznice u e-mailu s upitnikom. U slučaju takvog odbijanja, prodavatelj neće poslati upitnik kupcu.

2. Ako prodavatelj to dopušta, kupac se može dogovoriti putem internetske stranice u skladu s odredbama § 7, stavak 2 Zakona br. 480/2004 Coll., o određenim uslugama informacijskog društva i o izmjenama i dopunama određenih zakona (Zakon o određene usluge informacijskog društva), s izmjenama i dopunama kasnijih propisa, uz slanje komercijalne komunikacije od strane prodavatelja na elektroničku adresu, klikom na gumb "Slažem se sa slanjem komercijalne komunikacije prodavatelja na moju elektroničku adresu" prilikom naručivanja robe ili unutar svoj korisnički račun, te u tom kontekstu također daje suglasnost za obradu osobnih podataka o kupcu u svrhu slanja reklamnih poruka.

Izjava o korištenju kolačića:
Ove web stranice pohranjuju datoteke, koje se općenito nazivaju kolačići, na vaš uređaj u skladu sa zakonom.

Što su kolačići?

Kolačići su male podatkovne datoteke koje omogućuju posjećenim web stranicama da zapamte vaše radnje i postavke koje ste napravili na njima, tako da te podatke ne morate unositi više puta. Kolačići ne predstavljaju opasnost, ali su važni za zaštitu privatnosti. Kolačići se ne mogu koristiti za određivanje identiteta posjetitelja stranice ili za zlouporabu podataka za prijavu.

Koje kolačiće koristimo?

Koristimo kolačiće, na primjer, kako bismo sačuvali prebacivanje zaslona s mobilnih uređaja na verziju web stranice za računalo, kako bismo sačuvali vaše postavke prilikom pregledavanja tih web stranica, informacije o odabranom jeziku ili valuti itd. Detaljnije informacije možete dobiti od navedeni kontakt operatera web stranice.

Također koristimo kolačiće trećih strana (npr. Google Analytics za analizu prometa). Ovi se kolačići mogu koristiti u reklamne svrhe u obliku remarketinga na prijateljskim web stranicama tih tvrtki itd. Ove kolačiće kontroliraju treće strane i mi nemamo pristup

e čitanje ili pisanje ovih podataka.

Neophodni kolačići

Ovi su kolačići nužni za rad naših usluga i ne mogu se isključiti. Obično se postavljaju samo kao odgovor na vaše radnje, poput stvaranja računa ili spremanja popisa želja za kasnije.

Analitički kolačići

Ovi kolačići omogućuju nam brojanje posjeta i prometa kako bismo imali pregled koje su stranice najpopularnije i kako se posjetitelji kreću po našoj web stranici. Sve informacije prikupljene ovim kolačićima su agregirane i stoga anonimne.

Koristimo sljedeće kolačiće:
Google Analytics (treća strana) - namijenjen za praćenje prometa na web stranici i procjenu podataka o prometu.
Google Tag Manager (treća strana) - namijenjen praćenju prometa na web stranici i procjeni podataka o prometu.
Marketinški kolačići

Kada prihvatite marketinške kolačiće, dajete nam svoj pristanak da postavimo kolačiće na vaš uređaj kako bismo vam pružili relevantan sadržaj koji odgovara vašim interesima. Ove kolačiće možemo postaviti mi ili naši partneri za oglašavanje putem naše stranice. Njihova je svrha stvoriti profil vaših interesa i prikazati vam relevantan sadržaj na našoj web stranici i na web stranicama trećih strana.

Koristimo sljedeće kolačiće:

Google ADS (treća strana) - namijenjen za reklamne kampanje uz identifikaciju interesa za određene proizvode.
Sklik (treća strana) - namijenjen je reklamnim kampanjama uz identifikaciju interesa za određene proizvode.
Facebook (treća strana) - namijenjena reklamnim kampanjama uz identifikaciju interesa za određene proizvode.
Glami PIXEL (treća strana) - namijenjena reklamnim kampanjama uz identifikaciju interesa za određene proizvode.
Pristanak na pohranjivanje kolačića

Većina preglednika automatski prihvaća kolačiće osim ako preglednik nije drugačije postavljen. Korištenjem ove web stranice pristajete na pohranjivanje kolačića. Korištenje kolačića možete ograničiti ili blokirati u postavkama svog web preglednika. Informacije o postavkama pojedinog preglednika možete pronaći na sljedećim adresama:

Internet Explorer: windows.microsoft.com
Google Chrome: support.google.com
Mozilla Firefox: support.mozilla.org
Opera: help.opera.com
Safari: support.apple.com

GLS logistika i distribucija
Jednostavan postupak povrata
osiguranje kvalitete
Jamstvo sigurne kupovine
Košarica cart 0
Uspješno ste se pretplatili!