Često postavljana pitanja

Uncategorized

Prethodnik SINCERE Kft. bila je tvornica madraca MUSSON iz Kharkiva koja posluje u Ukrajini s više od 100 zaposlenika. Tvornica je imala neovisne proizvodne linije koje su proizvodile madrace na bazi džepičastih opruga, filca, kokosove svile i pamučnog akrila s mjesečnom proizvodnjom od 8000 jedinica.

1. Prihvaćamo nerazumne zahtjeve za povrat u roku od 14 kalendarskih dana od datuma primitka paketa. Vraćena roba mora biti u izvornom, nekorištenom stanju i mora sadržavati sve oznake. 2. Povrati neće biti prihvaćeni bez prethodnog slanja zahtjeva za povrat putem e-pošte. Obratite se korisničkoj službi za povratnu adresu.

1. Online plaćanje: vrijeme obrade narudžbe: 1-2 radna dana, vrijeme isporuke: 3-5 radnih dana 2. Plaćanje pouzećem: vrijeme obrade narudžbe: 1-2 radna dana, vrijeme isporuke: 3-5 radnih dana

Našu službu za korisnike možete kontaktirati putem e-maila: info.sincere.hr@gmail.com, na vaš upit ćemo odgovoriti u roku od 1 radnog dana ili nas možete kontaktirati putem telefona +36202824122

Kupac je odgovoran za troškove povratne dostave. SINCERE je odgovoran samo za troškove povratne dostave zbog problema s kvalitetom proizvoda, pogrešaka pri otpremi ili artikala koji nedostaju.

Svoju narudžbu možete pratiti putem sljedeće poveznice:

https://sincere.hr/apps/parcelpanel

Ako pronađete bilo kakve probleme s kvalitetom vaše narudžbe, kontaktirajte nas odmah po primitku:

info.sincere.hr@gmail.com. Ne zaboravite nas obavijestiti što je prije moguće kako bismo mogli riješiti problem i pružiti vam najbolje rješenje.
GLS logistika i distribucija
Jednostavan postupak povrata
osiguranje kvalitete
Jamstvo sigurne kupovine
Košarica cart 0
Uspješno ste se pretplatili!