Žalbeni postupak
Slanjem narudžbe na web stranici SINCERE prihvaćate sljedeće uvjete. Osmislili smo ovu politiku kako bismo osigurali da u potpunosti razumijete našu politiku povrata novca i povrata te povezane postupke. Ova se politika odnosi na propise Europske unije.
*Napomena: Kad god dođe do ažuriranja statusa vaše narudžbe, kao što je uspješno plaćanje ili isporuka, obavijestit ćemo vas e-poštom ili telefonom. Ukoliko ne primite odgovarajuću e-mail obavijest, kontaktirajte nas putem naše službene e-mail adrese: sincere.info88@gmail.com.

Žalbeni postupak:
1. Prihvaćamo nerazumne zahtjeve za povrat u roku od 14 kalendarskih dana od datuma primitka paketa. Vraćeni artikli moraju biti u izvornom, nekorištenom stanju i moraju sadržavati sve oznake.
2. Povrati bez prethodnog slanja zahtjeva za povrat putem e-maila neće biti prihvaćeni. Obratite se korisničkoj službi za povratnu adresu.

Upute za povrat:
1. Kupac je odgovoran za troškove povratne dostave. Sincere će pokriti samo troškove povratne dostave za probleme s kvalitetom proizvoda, neispravnu pošiljku ili stavke koje nedostaju.
2. Iznos povrata nakon povrata ne uključuje izvornu poštarinu.
3. Zahtjevi za povrat moraju se podnijeti u roku od 14 dana od primitka paketa.
4. Akcijske i snižene artikle nije moguće vratiti.
5. Vraćeni artikli moraju biti nekorišteni, neoprani, nepromijenjeni i moraju zadržati originalne oznake i pakiranje.
6. Koristite pouzdanu kurirsku službu za povratnu dostavu. Ako ne primimo vraćeni paket od prijevoznika, kupac snosi gubitak.

Proces povrata:
1. Podnesite zahtjev za povrat: Kontaktirajte nas putem e-pošte i pošaljite zahtjev za povrat na e-mail sincere.info88@gmail.com, uključujući broj vaše narudžbe i razlog povrata.
2. Dobijte povratnu adresu: Odgovorit ćemo na vašu e-poštu u roku od 3 radna dana, potvrditi vaš zahtjev za povrat i dati detaljne upute za povrat.
3. Povrat: Nakon primitka povratne adrese, molimo da robu vratite kurirskom službom na navedenu adresu.
GLS logistika i distribucija
Jednostavan postupak povrata
osiguranje kvalitete
Jamstvo sigurne kupovine
Košarica cart 0
Uspješno ste se pretplatili!